Programma's

Voor (bedrijfs)feesten en andere privé gelegenheden verzorgd Bandera Latina hun bijzondere mix van muzikale stijlen in sets van 1 uur, 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten. 

Voor theaters en festivals biedt Bandera Latina de volgende programma's:

Theaterprogramma 'Comprensión'

Wereldmuziek is overal, en vaak kennen mensen er veel meer van dan zij denken; van The Gipsy Kings tot The Buena Vista Social Club, van Kaoma tot Bossa Nova of Cheb Khaled; velen van de meest bekende melodieën ter wereld vinden hun oorsprong in de wereldmuziek! Iedereen kent de liedjes en de artiesten…maar waar gaan die liedjes nou over? Ieder nummer heeft een verhaal en in de nieuwe theatershow van Bandera Latina wordt iedere, unieke en prachtige uitvoering van een liedjes voorafgegaan door het verhaal, de achtergrond en leuke anekdotes die helpen de muziek tot leven te brengen.  Interactieve elementen helpen het publiek betrokken te raken bij de show. 

De grootste hits uit de Latin en Mediterrane wereldmuziek, afgewisseld met uniek eigen werk van Bandera Latina maken van Comprensión een niet te missen show.

'Baila Bailando'

Voor festivals e.d. brengt Bandera Latina een spetterend programma van 1 tot 1,5 uur! De allergrootste hits uit het Spaanse, Italiaanse- en Zuid-Amerikaanse wereldmuziek repertoire,  afgewisseld met de lekkerste dansnummers van Bandera Latina in een zinderende show. 

Bamboleo, Baila Me, Bem Bem Maria, Neh Nah Nah Nah, El Carretero, La Bamba, Chan Chan en nog veel meer...

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram